Pratite nas na društvenim mrežama
Gradačka ulica 2
Veliko Polje -ZAGREB-HR
Kontakt - DE
+49 176 22619644
Kontakt - HR
+385 91 5205 903

Proizvodi i usluge

INSTALACIJE VODOVODA

Poduzeće Andromont d.o.o. kvalitetno i brzo izvodi montažne radove svih vrsta vodovodnih instalacija. Kod izvođenja radova poduzeće prati tehnološke trendove u svijetu koristeći kvalitetne i pouzdane materijale poznatih svijetskih proizvođača kao što su Viega, Geberit, Grohe i Hansgrohe. Da bi se dobila garancija kvalitetne izvedbe i instalacije osigurale od neispravnosti, radovi se izvode prema europskim standardima,  te se vrše tlačna i funkcionalna ispitivanja postavljenog cjevovoda i instalacije.

INSTALACIJE GRIJANJA I HLAĐENJA

U sustavima centralnog grijanja poduzeće nudi optimalna rješenja uz racionalizaciju troškova izvedbe. Iz ponude se izdvajaju sistemi klasičnog grijanja, dvocjevni sustav sa razdjelnikom za radijatorsko grijanje (tzv. sustav bez spoja u podu), podnog grijanja i drugih načina grijanja koristeći cijevi kvalitetnih i cijenom najprihvatljivijih materijala od renomiranih proizvođača (VIEGA cijevi). Poduzeće nudi nabavu i montažu svih vrsta i tipova radijatora kao i izradu proračuna potrebnih snaga grijačih tijela.

INSTALACIJE SOLARNIH SISTEMA

Stručni odabir i ugradnja soalrnih sistema naša je specijalnost. Iskustvo kojeg imamo u radu s dokazanim brandovima u toj kategoriji poput tvrtki Buderus, Bosch, Oventrop i Terma pokazuje da samo dobro obavljen posao rezultira stvarnom uštedom i malim izdacima za održavanje. Korištenje solarne energije uz iskorištavanje poticaja za ugradnju dobar je način trajne uštede i pokazatelj ekološke svijesti svakog tko se odluči za nju.

INSTALACIJE KLIMATIZACIJE I VENTILACIJE

Ventilacija i klimatizacija djelatnosti su ovog poduzeća sa veoma širokom primjenom. Andromont d.o.o. nudi izvođenje radova ventilacije sanitarnih prostora, kuhinja, kao i najzahtjevnijih prostora sa posebnom uvjetima ventiliranja. Poduzeće također nudi nabavu svih vrsta i tipova ventilatora i ventilacijskih rešetki te nakon izvedbe ventilacije daje sve potrebne ateste o sigurnom i funkcionalnom radu. U svojoj ponudi ima najmodernija rješenja rashladnih sistema kako kućne tako i industrijske primjene.

INSTALACIJE ODVODNJE

Za sustave odvodnje i kanalizacije poduzeće Andromont d.o.o. koristi materijale renomiranih domaćih i svjetskih proizvođača težeći racionalizaciji materijala iz projektnih zahtjeva te udovoljavanju svih pravila struke uvažavajući sve funkcionalne, zvučne, estetske i sigurnosne parametre prilikom montaže koja se izvodi prema najnovijim standardima koristeći najbolja stručna rješenja uz racionalizaciju i optimalizaciju troškova.

INSTALACIJE KOTLOVSKIH POSTROJENJA

U oblasti strojarskih radova, Andromont d.o.o., ima respektabilno iskustvo o oblasti montaže objekata i kotlovskih postrojenja te strojnog održavanja pogonske spremnosti velikih energetskih postrojenja.