Pratite nas na društvenim mrežama
Gradačka ulica 2
Veliko Polje -ZAGREB-HR
Kontakt - DE
+49 176 22619644
Kontakt - HR
+385 91 5205 903

O nama

Kako je naša priča započela

Andromont d.o.o. sa radom je započeo 31.03.2007. godine sa osnovnim djelatnostima kao što su: instalacija vodovoda, kanalizacije, grijanja i hlađenja, klimatizacije, ventilacije i kotlovskih postrojenja.

Tvrtka je rad započela sa dva zaposlenika na području HR te je svojim stalnim napretkom i radom proširila svoj tim na 15 zaposlenih na području ostalih EU zemalja. Od samog starta naš tim opremljen je sa najkvalitetnijom opremom i alatima, svom potrebnom dokumentacijom te prijevoznim sredstvima kako bi usluga bila brža i kvalitetnija te naši korisnici sretni i zadovoljni.

Naša vizija je jednostavna, želimo se pozicionirati kao prepoznatljiva tvrtka u regiji, odgovorna za kompletan segment strojarskih instalacija izvođenjem prilagođenih i inovacijskih sustava u Vaš dom.

Sve za Vaš životni prostor

Naš tim stručnih djelatnika svakodnevno Vam stoji na raspolaganju, a naš poslovni put je temeljen na korektnom i profesionalnom pristupu te stalnom usavršavanju djelatnika što je rezultiralo kvalitetnim izvedbama radova, zadovoljstvom naših klijenata,kupaca i investitora.

Naše reference najbolje govore o kvaliteti izvedenih radova koji sa svakim odrađenim poslom daju sve više zadovoljnih klijenata kao i objekata na kojima se vidi profesionalni pristup i kvaliteta izvedenih radova.

Ono što nas prepoznatljivim:

  • Iskusan i stručan tim zaposlenika
  • Konkurentnost u pogledu cijena naših usluga
  • Dugogodišnje iskustvo i kvalitetne reference
  • Podrška u rješavanju svih Vaših problema

Brza usluga i zadovoljstvo naših klijenata glavni nam je zadatak.

Naši dobavljači koje pomno biramo, svojom kvalitetnom ponudom opreme koju ugrađujemo doprinose cjelokupnoj kvaliteti u segmentu našeg poslovanja.